Siol
Temperature se že počasi dvigujejo, zato je čas, da se lotimo izdelovanja osvežilnih sladic. Med njimi je vsekakor sladoled, ki ga obožujejo vsi. Izdelate pa ga lahko tudi sami doma in ne, ne potrebujete aparata za izdelovanje le-tega. Vse, kar potrebujete, sta mešalnik in malo prostora v zmrzovalniku. Če vas zanima, kako pripraviti najboljši mangov sladoled, berite članek naprej.
Slovenske Novice
Delavske pravice, rdeči nageljni, kresovanje, dela prost dan in golaž. Te asociacije skočijo v ospredje, ko pomislimo na prvi maj. In ker je to kulinarični članek, se seveda osredotočamo na golaž. Da bo še boljši, nam je nekaj nasvetov nanizal Gal Mavretič, sous chef v ljubljanskem bistroju Georgie, pravi zvezdnik družbenih omrežij in tisti kuhar, ki nam je med nedavnim intervjujem omenil, da je ena od njegovih kuharskih strasti ravno golaž.
Slovenske Novice
Pošast je v slovarju razložena kot nekaj, kar pooseblja grozljivost, strah, lahko je tudi hudoben človek ali psovka (pošast ostudna). V grški mitologiji so pošasti imele podobo ženske in več živali hkrati.
Slovenske Novice
Da bi bil paradižnik zdrav in bi dobro obrodil, uporabite učinkovito naravno gnojilo, ki sadike nahrani in odganja številne škodljivce.
Slovenske Novice
Železo je v hrani v dveh oblikah: v t. i. nehemski je v živilih živalskega in rastlinskega izvora, v hemski, ki jo organizem lažje uporabi, pa zgolj v živilih živalskega izvora, kot so rdeče meso, perutnina, ribe, morski sadeži.
Slovenske Novice
Zdrobovi žličniki so priljubljena jušna zakuha, znana že od nekdaj. Glede na sestavine in sam postopek se zdijo precej preprosti za pripravo, vendar se nam lahko kaj hitro ponesrečijo, če ne sledimo ključnim korakom.
Govori
Naravni kolagen iz domače juhe pomaga pri osteoporozi, pomlajuje kožo in prihrani denar. Oglejte si recept, ki je postal viralen.
Aktivni
Pravi, da mu je ta način prehranjevanja povsem spremenil življenje.
Aktivni
Si želite shujšati, a obenem nočete stradati? Preizkusite te jedi, ki vas bodo nasitile in hkrati podprle pri vaših ciljih.