BodiekoTradicionalni toskanski žajbljev fižol s česnom, rožmarinom in paradižnikovo mezgo je okusen, zdrav in hitro pripravljen obrok.
BodiekoAvokado z olivno mešanico in zelišči je poletna predjed, ki preseneti z okusom in preprostostjo priprave.
Svet24Sveže sadje in zelenjava sta temelj zdrave prehrane, a zdi se, da so cene povsod šle v nebo. Še posebej nas Slovence, ki radi poudarjamo domače in lokalno, zanima, ali plačujemo (veliko) več kot naši sosedje.
Slovenske NoviceČe bučke samo narežemo in vržemo v skledo, rezultat pogosto ni nič posebnega.
AktivniPriprava je otročje lahka, okus pa naravnost navdušuje!
Slovenske NoviceBurger je še vedno ena od najbolj priljubljenih jedi med Slovenci.
SiolSte vedeli, da po raziskavah poleti zaužijemo do 30 odstotkov manj kalorij, a naše telo potrebuje kakovostnejše obroke? Manjše količine, več hranilnih snovi – to je osnova poletne prehrane. Ko dnevi postajajo daljši in sonce neusmiljeno pripeka, naše telo instinktivno išče lažjo in osvežilno hrano. Poletna prehrana tako ni zgolj stvar okusa, temveč naraven odziv telesa na visoke temperature in povečano potrebo po hrani, ki osveži brbončice in ne obremeni želodca.
AktivniKako dolgo lahko hranite narezano lubenico, kako podaljšati obstojnost in kdaj jo je bolje zavreči?
AktivniTa živila, ki jih obožujejo mnogi, vas v resnici postara.
SiolSlovenci imamo hribe dobesedno pred vrati, zato ni čudno, da se vse več ljudi zateka v naravo, ko potrebujejo mir, gibanje ali preprosto novo energijo. Serija Z Evo v hribe, ki jo lahko spremljate na Siol.net, združuje vse to. Pogovori, ki jih Eva Cimbola vodi z zanimivimi sogovorniki med pohodi, razkrivajo njihove zgodbe, osebne preobrazbe in uporabne nasvete.